Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 6. november

Det meldes om minusgrader denne onsdagen på Bjerke, men snøen ser ut til å la vente på seg. Mange spennende løp i vente og Kristine Kvasnes skal ut i Montéløp med Solkongen, og forsøke seg mot forhåndsfavoritten Troll Svenn i V75-3.
Forrige onsdag ble det stor utbetaling for 7-rette og vi spenner oss fast til nok en fenomenal omgang!

Kveldens omgang på Bjerke bærer preg av at det ikke finnes de helt klare bankerne! Tips og anbefalinger skyter i alle retninger, men vi har klart å samle alt til denne beste rangeringen!

V75-1

Type løp 2140 Volte kald
Beste spor 1-4-12-3-13-11-14
A-hester B-hester (C-hester)
6 2-8-9 (7-3)

Tjomsland kommer med to kriteriefinalister i 2 Haslistjerna og 8 Sjø Stjerna, som begge har god sjanse på seier her. Men dette løpet består av unge hester som er relativt uerfarne, og størst tiltro får 6 Lyngås Alfa. Hun har dog kun stilt til to starter med en andreplass og en førsteplass som resultat. Gikk på 31,4 i seieren sist og kommer nok til å rekordforbedre seg kraftig i kveld. Kommer hun tidlig til tet, blir hun vanskelig å slå. Lyngås Alfa er derfor en alternativ banker. Skulle man derimot streke for flere, kan det være verdt å merke seg at 3 Stjerna Mi har vært på pallen i alle sine løp, mens 7 Rappoda er hesten med mest erfaring i feltet og med Eirik Høitomt som kusk skal man være forsiktig med å avskrive henne helt. Mulig banker i Lyngås Alfa, ellers må det strekes for 5-6 hester her. 


V75-2

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
7-2-10 6-1-8 (3-5)

Kveldens andre avdeling blir et åpent løp med få holdepunkter, så her her det bare å strø på det lommeboka tåler.


V75-3

Type løp 2140 Volte monté
Beste spor 1-4-12-3-13-11-14
A-hester B-hester (C-hester)
9 8 (6)

Kveldens andre alternativ til banker kommer i 9 Troll Svenn som skal ut i Montèløp med Helene Kolle på ryggen. Tredje sist slo hun nettopp 8 Solkongen og nest sist slo hun norges beste hoppe Ulsrud Tea. I sitt forrige løp galopperte hun derimot bort seieren på oppløpet, hvor da Solkongen krysset målstreken først. Troll Svenn har fått behandling etter galoppen og skal være tilbake i god form. Men med full klaff kan Kristine Kvasnes og Solkongen kanskje utfordre henne igjen. Det er med andre ord disse to som skal gjøre opp om seieren.


V75-4

Type løp 2100 Auto kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hest B-hester (C-hester)
2-6-8 10 (7-4)

2 Frøyu Pelle er i knallform og imponerte sist, men ble slått av 6 Best Ruggen som løp på knallsterke 23.0 og satte med det ny bestenotering. Disse to skiller seg litt fra de andre, hvor kanskje Best Ruggen står litt bedre til i sporet. 8 Grislefaksen G.L. har vært ute i en lang pause og årsdebuterte med seier i september. Har to løp etter det, hvor det ble nok en enkel seier på Momarken sist. Har kapasitet til å vinne igjen, men sporet trekker ned. 10 Alsaker Pumbaa gjør det også bra om dagen. Så bra at hun er blitt nevnt som et bankeralternativ. Jakter en etterlengtet seier etter seks andreplasser hittil i år og bør med. 


V75-5

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
4-10 7-11 (3-2)

4 Icarius B.R., 10 Diesolo de la Lune og 7 Selma`s Revenue kommer alle fra seiere og satte alle bestenoteringer i sine forrige løp. Best av disse er nok Icarius B.R. som også står best inne i sporet. Får nok kamp om teten i startraske 2 Revenue Speed med Per Oleg Midtfjeld som ny kusk for anledningen. Vi varlser derfor for en mulig skrell, dersom favorittene roter det til der bak. 


V75-6

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
2-4 7-3-10 (5-6)

To hester skiller seg ut. Tyskeren 2 U.R. Amazing debuterte med seier på norsk jord sist, i høstmaratonet på Momarken. Møtte tøff motstand, men Tengsareid klarte å stå i mot i de 4 kilometerne. Distansen er halvert nå og det ser ut til at U.R. Amazing er hesten å slå. 4 L`amour Bonanza som var syk sist, er første motbud, står i bra spor og kommer seg nok raskt til tet. 10 Ursula Horse har vunnet tre av sine fire siste starter og Dalen er tilbake som kusk på denne. Kolle sitter bak 7 Delicious Dream som ble slått knepent av Massive Speed sist og det knyttes stor spenning til 3 Handsome Hank, som har vært litt uheldig i det siste. Kommer seg nok raskt til tet og er han i form har også Handsome Hank god vinnersjanse. Et sterkt felt, hvor det er en mulighet for lås på to hester, alternativt må det markeres for 4-5 hester til. 


V75-7

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
10-6 4-7-2 (5)

Hesten å slå er 10 Djarpur Dry. Har seks seiere på sine ni starter i år og vant sist på Momarken, hvor Hamre-hesten 7 Four on the Floor endte på andreplass. Blir det kjøring i tet og strekk i feltet, bør Austevoll ha gode muligheter for å runde alle her. 6 Zlatan Classic gjorde et kanonløp sist på Färjestad og med den formen igjen kan det fort bli seier igjen fra bestespor.  

Nyeste tips: Sommerferie 🌞