Fortsett å lese Forus lørdag 19. juni

Forus lørdag 19. juni

Forus arrangerer V75 denne helgen og Norsk Rikstoto frister med gulljackpot, d.v.s. at sjuerpotten dobles ved spillestopp. De lokale kusketrenerne Tom Erga og Kjetil Djøseland blir favoritter i innledningsløpet og V75-finalen med henholdsvis Idu Bork og Grude Elling, mens det fortsatt ikke er helt klart hvem som får favorittstempelet i V75-3. Uansett er alt av tilgjengelige travtips blitt analysert og oppsummert i én enkel tipsartikkel som du finner her.

LES TIPSET Forus lørdag 19. juni
Fortsett å lese Elitloppshelgen er her 🇸🇪

Elitloppshelgen er her 🇸🇪

Endelig er den her. Elitloppshelgen er Skandinavias største travhelg med flere løp fra morgen til kveld på Solvalla i Sverige. Hovedattraksjonen er selve Elitloppet på søndag, men før det skal vi gi deg tips til lørdagens omgang som også holder enormt høy sportslig kvalitet. Örjan Kihlström blir en nøkkelkusk som må regnes med og er seiersaktuell i samtlige av løpene på lørdag.

LES TIPSET Elitloppshelgen er her 🇸🇪
Fortsett å lese Biri lørdag 22. mai

Biri lørdag 22. mai

Helgens omgang går av stabelen på travbanen ved Mjøsa med bl.a. DNTs hoppeløp for både kaldblods og varmblods. Vidar Hop kommer til å blande seg inn i flere av seierstridene og ser ut til å bli omgangens største favoritt med Force de Flandre i V75-2. Den erfarne kusken skal også ha gode sjanser med April Faxa i V75-1, Vitro Diablo i V75-5 og Brenne Banker i V75-6, men kan også hevde seg med Birk Støvern i V75-3 og Raja Ravina i V75-4.
V75tipset analyserer alt av tilgjengelig travtips og sporstatistikk, og sammenfatter det hele i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Biri lørdag 22. mai
Fortsett å lese Jarlsberg lørdag 15. mai

Jarlsberg lørdag 15. mai

Jarlsberg Travbane inviterer til V75 to dager før nasjonaldagen. Frode Hamre blir nestfavoritt med Jolene B.R. i DNTs 4-åringsløp og et tredjevalg med Casartelli i Hans Petter Tholfsens minneløp. V75tipset har som alltid hentet inn alt av tilgjengelige tips og anbefalinger samt nødvendig statistikk, og oppsummerer det hele i en enkel tipsrangering.

LES TIPSET Jarlsberg lørdag 15. mai
Fortsett å lese Paralympiatravet på Åby lørdag 8. mai

Paralympiatravet på Åby lørdag 8. mai

En tradisjonsrik internasjonal V75-omgang kjøres på Åbytravet i Sverige denne helgen med Paralympiatravet som hovedattraksjon. Fra Norge kommer Hamrestallen med bl.a. gullhåpet Ecurie D som stjernekuskes av Björn Goop. Motstanden er tøff og et kilent åttendespor bidrar til at dette overhodet ikke blir noen enkel seier, men hesten har uten tvil det som trengs for å vinne.
V75tipset har pløyd seg gjennom statistikken samt over 20 forskjellige tips fra hele Skandinavia, og gir deg oppsummeringen i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Paralympiatravet på Åby lørdag 8. mai