Fortsett å lese Klosterskogen lørdag 4. desember

Klosterskogen lørdag 4. desember

Det er første lørdag i advent og Klosterskogen Travbane arrangerer V75. Krappe svinger og et ekstra innerspor på oppløpet gjør dette til en av Norges morsomste og mest spennende baner å få med seg travsport på. I Moe Odins Æresløp ser det ut til at Søndre Jerkeld blir favoritt, men man skal aldri undervurdere Ulsrud Tea (bildet) i slike storløp. Superhoppa er en av flere toppstammede travere som kan vinne løpet. V75-tipset finner du her.

LES TIPSET Klosterskogen lørdag 4. desember
Fortsett å lese Bjerke lørdag 13. november

Bjerke lørdag 13. november

En fantastisk løpsdag med internasjonalt tilsnitt venter på Bjerke. Carl Johan Jepson skal kuske flere svenske hester og blir rettmessig favoritt med 5 Global Brilliance i Axel Jensens minneløp for varmblodshopper. V75tipset analyserer alt som finnes av både svenske og norske, og sammenfatter det hele i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Bjerke lørdag 13. november
Fortsett å lese Klosterskogen lørdag 6. november

Klosterskogen lørdag 6. november

Klosterskogen står for tur hvor krappe svinger, og et ekstra innerspor på oppløpet, gjør dette til en av Norges mest spennende baner å få med seg travsport på. Jeppe Juel kommer fra Danmark for å kuske Gangnam Style K. i Thai Thanics æresløp. Han skal hente 40 meters tillegg, men skal ha en grei sjanse til å vinne stayerløpet for varmblodshester. Likevel er det minst to hester til som skal med på bongen. Finn ut hvilke her.

LES TIPSET Klosterskogen lørdag 6. november
Fortsett å lese Biri lørdag 9. oktober

Biri lørdag 9. oktober

Travbanen ved Mjøsa inviterer til kaldblodsdag med bl.a. DNTs 5-åringsløp, Oppdretningsløp, Finaler i Veikle Balder Cup og Vintilla-Travet. I siste løpet blir forvandlingsnummeret Todin nok en gang favoritt, men møter vesentlig tøffere motstand enn tidligere. Blant annet Søndre Jerkeld (bildet) som tok ned både Troll Solen og selveste Ulsrud Tea tidligere i sommer.

LES TIPSET Biri lørdag 9. oktober