Fortsett å lese Gratis tips til Bjerke 13. november

Gratis tips til Bjerke 13. november

Denne uken er det to V75-omganger på Bjerke, og mens vi gleder oss til helgens internasjonale V75 gir vi deg gratis tips til onsdagen. Åsrud Vilja (bildet) ser ut til å bli største favoritt, men det er i et kortdistanseløp med gode motstandere både ved siden av og med 20 meters forsprang. Tipset ferdigstilles senest to timer før innleveringsfrist.

LES TIPSET Gratis tips til Bjerke 13. november
Fortsett å lese Jarlsberg lørdag 9.november

Jarlsberg lørdag 9.november

Lørdag går turen til Vestfold og Jarlsberg Travbane. Seieren har latt vente på seg i høst for Ulsrud Tea, som har måttet nøye seg med andreplasser. Nå som ikke Odd Herakles er med, blir hun stor favoritt og Svein Ove Wassberg har oppgaven å få henne først i mål. Men det lukter stor verdi i motbudene og kanskje er det Ingbest (bildet) som blir den største utfordreren i V75-3.

LES TIPSET Jarlsberg lørdag 9.november
Fortsett å lese Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 6. november

Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 6. november

Det meldes om minusgrader denne onsdagen på Bjerke, men snøen ser ut til å la vente på seg. Mange spennende løp i vente og Kristine Kvasnes skal ut i Montéløp med Solkongen, og forsøke seg mot forhåndsfavoritten Troll Svenn i V75-3.
Forrige onsdag ble det stor utbetaling for 7-rette og vi spenner oss fast til nok en fenomenal omgang!

LES TIPSET Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 6. november
Fortsett å lese Tips til Sørlandet lørdag 2. november

Tips til Sørlandet lørdag 2. november

Årets siste V75-omgang på Sørlandets Travpark går av stabelen denne lørdagen. Jeppe Juel (bildet) er ute på turné i helgen og tar turen innom Kristiansand med to av sine varmblodshingster. For de som kjenner Jeppe, så lar han neppe seieren gleppe om han først til tet får sleppe 😏

Eirik Høitomt får tilliten bak storfavoritt og seiersmaskinen Shankly Lane. Møter riktignok noe tøffere motstand enn tidligere, i tillegg til at det blir langdistanse den her gangen. Holder det som vanlig helt inn til målstreken, eller får seiersrekken en ripe i lakken?
Kjøp tipset for å finne ut hva vi mener om saken.

LES TIPSET Tips til Sørlandet lørdag 2. november
Fortsett å lese Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 30. oktober

Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 30. oktober

En åpen omgang venter og Vidar Hop blir rettmessig stor favoritt med Solmyr Arvid i V75-3. Det er dog én utfordrer som virkelig imponerte og viste form i sitt forrige løp, som kan bli tøff å hamle opp med denne gang. Sjekk ut gratistipset vårt denne onsdagen for å finne ut hvem vi sikter til.

LES TIPSET Gratis tips til V75 Bonus på Bjerke 30. oktober
Fortsett å lese Bergen lørdag 26.oktober

Bergen lørdag 26.oktober

Lørdagen går turen til Vestlandet og Bergen Travpark
– og for en omgang det ser ut til å bli!

Vidar Hop er på plass med Hickothepooh og skal jage Gigant Invalley som blir favoritt i V75-4. Vil hjemmefavoritten Ulsrud Tea bryte seiersrekken til storfavoritten Odd Herakles, som har vunnet 6 av de 7 siste starter?

Vi samler som vanlig tips, anbefalinger og sporstatistikk til en enkel og oversiktlig rangering, som vi selger til redusert pris enn så lenge.

LES TIPSET Bergen lørdag 26.oktober
Fortsett å lese Momarken lørdag 19. oktober

Momarken lørdag 19. oktober

Lørdagen går turen til Østfold og Momarken, med Norsk Oaks som hovedløp. Far og sønn Gundersen møtes til duell i V75-3 med Sabrina Frecel og Lifestile. Hvem bryter seiersrekken?

«The Gunders» skal spille en sentral rolle denne lørdagen, og neimen har vi ikke klart å lure inn noen skrellbud også.

Vi samler som vanlig tips, anbefalinger og sporstatistikk til en enkel og oversiktlig rangering, så du slipper.

LES TIPSET Momarken lørdag 19. oktober
Fortsett å lese Biri lørdag 12. oktober

Biri lørdag 12. oktober

V75-skuta seiler oppover Mjøsa og legger til ved Biri. Fra travbanen ved Drammenselva kommer Dag-Sveinung Dalen som har flere gode seierssjanser i lørdagens omgang, i tillegg til en gedigen skrellmulighet. Denne helgens omgang er preget av sterke favoritter og vidåpne volteløp. Mange velger å banke de tre største favorittene, men man skal ikke føle seg helt sikker på at alle leverer varene. Kjøp tipset og få oversikt over hvem vi mener du kan stole på, og hvilke aktuelle motstandere som også bør med på bongen.

LES TIPSET Biri lørdag 12. oktober