Fortsett å lese Momarken lørdag 24. oktober

Momarken lørdag 24. oktober

Det er Norsk Trav Oaks og gulljackpot i V75 på Momarken på lørdag, og over grensa fra Sverige kommer Nicklas Westerholm med to hester som virkelig kan utfordre. I det som må være årets lengste langløp på hele 4140 meter, deltar han med Kalashnikov som ser ut til å være i god form. I Oaks-løpet for kaldblodshopper blir Nicklas sin Pegasus Mia første utfordrer til V.M.K. Diana, hvor formpilen helt klart peker oppover på begge de to favorittene.

KJØP TIPSET Momarken lørdag 24. oktober
Fortsett å lese Bergen lørdag 17. oktober

Bergen lørdag 17. oktober

Nok et eliteoppgjør for kaldblodshestene venter når Bergen inviterer til V75 i helgen. Odd Herakles blir gigantfavoritt etter å ha vært ubeseiret i samtlige løp det siste året. Ulsrud Tea blir hovedutfordrer til å bryte favorittens seiersrekke, og for nesten ett år siden var det nøyaktig samme forutsetninger som det blir nå – da vant Odd Herakles med to tiendeler foran Tea. Blir det Kaldblodskongen eller kaldblodsdronninga som stikker av med seieren den her gangen?

KJØP TIPSET Bergen lørdag 17. oktober
Fortsett å lese Biri lørdag 10. oktober

Biri lørdag 10. oktober

Travbanen ved Mjøsa inviterer til V75 og Svein Ove Wassberg kjører over fjellet for å kuske bl.a. Ness Tjo Fryd i V75-5. Kaldblodshoppa var favoritt til å vinne derby for en måned siden, men galopperte seg bort i løpet. Får likevel tilliten av de fleste spillerne etter å ha levert en meget bra sesong i år. Vi analyserer det som finnes av tilgjengelige travtips og sporstatistikk, og sammenfatter det hele i enkel tipsrangering.

KJØP TIPSET Biri lørdag 10. oktober
Fortsett å lese Forus lørdag 3. oktober

Forus lørdag 3. oktober

Det er V75 i Rogaland denne helgen og Stall Gundersen har med seg varmblodshoppa Kræsj i tillegg til Bold Eagle-sønnen Failern til Forus Travbane. Sistnevnte blir stor favoritt i V75-5 etter flere overbevisende innsatser i år. Geir Vegard Gundersen får også favorittstempelet når han kusker Valle Mattis i V75-6. Vi analyserer selvsagt alt av tilgjengelige travtips og sporstatistikk, og sammenfatter det hele i en enkel og oversiktlig tipsrangering.
Tipset er klart!

KJØP TIPSET Forus lørdag 3. oktober
Fortsett å lese 🇳🇴Unionstrav🇸🇪 lørdag 19. september på Färjestad

🇳🇴Unionstrav🇸🇪 lørdag 19. september på Färjestad

Det er duket for internasjonal V75 på svensk jord der Örjan Kihlström kusker to favoritter i storform, og skal få bryne seg på den norske kaldblodskongen Odd Herakles med første utfordrer Åsrud Vilja i V75-3. Unionstravene er et av årets høydepunkt i våre øyne og det myldrer av tips på begge sider av riksgrensen. Vi har som vanlig kokt alt ned til en hardstlående rangering du ikke bør gå glipp av.

KJØP TIPSET 🇳🇴Unionstrav🇸🇪 lørdag 19. september på Färjestad
Fortsett å lese Derbyspesial søndag 13. september

Derbyspesial søndag 13. september

På søndag går Norsk Travderby for varmblodshingster av stabelen på Bjerke. Strong Pepper kniver om favorittstempelet med Iggy B.R. som kuskes av Magnus Teien Gundersen. Vi samler det som finnes av tilgjengelige travtips og sporstatistikk, og oppsumerer det hele i en enkel tipsrangering. Tipset er klart!

KJØP TIPSET Derbyspesial søndag 13. september
Fortsett å lese Gratis tips til Bjerke onsdag 9. september

Gratis tips til Bjerke onsdag 9. september

Det er ekstra jackpotpenger i V75 Bonus, og vi varmer opp til Klasseløpshelgen med å gi deg gratis tips til kveldens omgang på Bjerke. Frode Hamre blir favoritt i to løp med Cordially og Ejo Rappa, men Stall Hamre har også med seg Encore un Sisu som kuskes av Lars Fredrik Kolle i løp 6/V75-4. Vi analyserer alt av tilgjengelige tips og sporstatistikk, og sammenfatter det hele i én enkel tipsrangering.

KJØP TIPSET Gratis tips til Bjerke onsdag 9. september
Fortsett å lese Sørlandet lørdag 5. september

Sørlandet lørdag 5. september

Lørdag er det Superpott på Sørlandet med 13mill. til alenevinner. Per Oleg Midtfjeld (bilde) stiller med en friskmeldt Ferrari B.R. i V75-6, som derav blir som stor spillfavoritt å regne. Det lades opp til en spennende omgang og vi skal som alltid oppsummere tips, anbefalinger og nødvendig statistikk i en enkel tipsrangering.

KJØP TIPSET Sørlandet lørdag 5. september