Fortsett å lese Unionstrav på Färjestad lørdag 18. september

Unionstrav på Färjestad lørdag 18. september

Det er svenskenes tur til å avholde sitt årlige unionstrav på Färjestad. Örjan Kihlström blir nøkkelkusk på lørdag og deltar i hele seks av løpene i omgangen. V75tipset har som vanlig gått gjennom det som finnes av tips og sporstatistikk, og samler alt i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Unionstrav på Färjestad lørdag 18. september
Fortsett å lese Bjerke lørdag 11. september

Bjerke lørdag 11. september

Derbyhelgen er endelig her og denne lørdagen kjøres det klasseløpsfinaler på nasjonalarenaen i hovedstaden. Magnus Teien Gundersen blir varmblodshoppefavoritten, først med Readyforwine i norsk travkriterium, men selvsagt også Global Bred To Win i travderbyet for varmblodshopper. En av disse er banker i dagens omgang. V75tipset analyserer det som finnes av tips og sporstatistikk for alle løpene og sammenfatter alt i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Bjerke lørdag 11. september
Fortsett å lese Bergen lørdag 4. september

Bergen lørdag 4. september

Etter at ingen klarte å få syv rette på Klosterskogen forrige helg, vanker det nå dobbel jackpot i Bergen denne lørdagen. Helene Kolle kommer ene og alene for å være rytter på Troll Svenn i V75-1, mens superhingsten Ingbest montédebuterer med Malin Berås i sadelen. Begge disse skal selvsagt med på bongen, men det store spørsmålet er om de rekker å hente inn tillegget nå som det er sprintdistanse som gjelder.

LES TIPSET Bergen lørdag 4. september
Fortsett å lese Klosterskogen lørdag 28. august

Klosterskogen lørdag 28. august

Ei lita jackpot venter på travbanen ved Klosterskogen denne helgen. Krappe svinger og et ekstra innerspor på oppløpet gjør dette til en av Norges morsomste og mest spennende baner å få med seg travsport på. V75tipset har som vanlig gått gjennom det som finnes av tips og sporstatistikk, og samler det hele i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Klosterskogen lørdag 28. august
Fortsett å lese Forus lørdag 21. august

Forus lørdag 21. august

Det er gulljackpot i helgens V75-omgang, d.v.s. at syverpotten dobles ved spillestopp. Omgangens største favoritt blir Hamrestallens Bill’s Man i V75-4, men Flemming Jensen kommer over fra Danmark og mener alvor med sin varmblodstraver Emoji. V75tipset går gjennom det som finnes av sporstatistikk og eksperttips, og sammenfatter alt sammen i én enkel tipsrangering.

LES TIPSET Forus lørdag 21. august
Fortsett å lese Åby Stora Pris lørdag 14. august

Åby Stora Pris lørdag 14. august

Vi hedrer nylig avdøde Trond «Buller’n» Anderssen som gikk bort for bare noen få dager siden. Den erfarne travpersonligheten står fortsatt oppført som trener for Oracle Tile, i den store V75-omgangen på Åbytravet i Sverige denne helgen. Det første løpet låses på denne sammen med favoritten Maestro Crowe, og tips til resten av omgangen finner du her.

LES TIPSET Åby Stora Pris lørdag 14. august
Fortsett å lese Sørlandet lørdag 24. juli

Sørlandet lørdag 24. juli

Norgesmesterskap for kaldblodshester skal kjøres, og i NM-løpet for hingster og vallaker blir Søndre Jerkeld en av favorittene. Den borkete hesten er virkelig noe for seg selv, elsker langdistanse og sist tok han ned både Troll Solen og Ulsrud Tea på sprint. Troll Solen blir den andre favoritten i løpet, mens «Super-Tea» deltar i hoppeløpet og tar seg sannsynligvis enkelt av motstanden der. Sjekk ut tipset for info om resten av løpene i lørdagens V75.

LES TIPSET Sørlandet lørdag 24. juli