Gratis tips til Bjerke 4. desember

I kveld er det duket for ny V75-omgang på Bjerke og vi serverer to bankere i denne onsdagens gratistips. En revansjesugen Frøyu Petter skal forsøke seg mot favoritten Brenne Banker i V75-5. Klarer Åsbjørn Tengsareid å holde unna med Brenne Banker, eller skal Magnus T.G. og Frøyu Petter gi kamp helt til døra?

 

V75-1

Type løp 2140 Volte kald
Beste spor 1-4-12-3-13-11-14
BANKER! (Reservehester)
2! (3-4-10)

Omgangens første banker kommer allerede i første avdeling, hvor 2 Ask Major får massiv tillit. Har ni seiere så langt i år, har levert en knallsterk høst og ser ut til å ha formen inne. Det eneste som kan felle storfavoritten er om starten blir litt trøblete for Tommy Fløysand og hesten skulle havne i innerspor. Tar derfor med reservehestene, men det skal mye til for at Ask Major og Fløysand roter bort dette. Banker!


V75-2

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
12-1-9-3 4-7 (5)

Kveldens andre avdeling og DNTS Unghestserie, blir er et åpent løp hvor det bør garderes bredt. To hester skiller seg ørlite ut i 1 Sir Otto og 12 Photo Creation, hvor sistnevnte slo de fleste andre sist på Bjerke. Men i unghestserien har hestene gått få løp og det er svært vanskelig å si noe sikkert om formen på disse. 3 Drogba Division ble nevnt som omgangens beste spill i en tidlig analyse, men her er det nok flere hester som må med.


V75-3

Type løp 1609 Auto kald
Beste spor 3-1-4-5-6-2
A-hester B-hester (C-hester)
5-2 11-6 (9-4-3)

Fire hester skiller seg ut i kveldens tredje avdeling, men to av disse blir A-hestene i vår rangering når alle tips og analyser er gjennomgått. 5 Bjørnemyr Tore har hatt en løpspause, men trener Andreas Opheim har forberedt hesten godt og må regnes som favoritt. Skal ha meget gode sjanser på seier her. 2 Mo Lykke er litt sånn enten eller. Har tre strake galopper og er nok derfor den spillmessig havner litt lenger ned på listen, men sporet trekker opp og er veldig god på sitt beste. Klaffer det i dag kan Mo Lykke være hesten å slå. Andreas Oppheim trener også 11 Ramstad Kristian som skal forsøke seg mot stallkameraten Bjørnemyr Tore. Kommer fra seier sist og gjorde en god profil, men på kort distanse trekker spor elleve litt ned. 6 Bragevinn skal heller ikke avskrives. Kommer fra seier, riktignok litt svak tid, men kusk Dag-Sveinung Dalen har stor tro på hesten og det kan ligge stor verdi i denne om det går inn. 


V75-4

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
BANKER! (Reservehester)
5! (7-4)

Kveldens andre banker er også den klareste. 5 Eldorado Gracieux har vunnet alle sine starter i år, med unntak av andreplassen nest sist. På Bjerke forrige onsdag fikk Gunnar Austevoll kuske hesten for første gang, som endte med seier og ny bestenotering på distansen. Har en god avslutning og det er vanskelig å forstå hvordan ikke dette blir utfallet også i kveld. Skulle man til formodning ønske å doble bongen er 7 Esperanza Trunoise med sine fem seiere på sine syv starter og Vidar Hop som kusk, eneste motbud. Men her er det klokketro på Eldorado Gracieux og Austevoll skal sitte bak kveldens andre banker!


V75-5

Type løp 2100 Auto kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hester B-hester
2-5 4-6-3

2 Frøyu Petter er i knallform og har vunnet fire av sine fem siste starter. Nest sist havnet den på tredjeplass, slått av nettopp 5 Brenne Banker som leverte et strålende løp. Det er disse to det handler om, men sporet trekker ned for Brenne Banker som må jage en startrask Frøyu Petter, som kommer til å kjøres raskt til tet av Magnus Teien Gundersen. 


V75-6

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester
2-4-6 1-7-3

2 Orlando Classic innledet året med ni strake seiere og blir med dette naturligvis stor favoritt i alle løpene hesten stiller til start. Har riktignok bare bare pallplaseringer i en ellers god høstsesong, men det forventes litt at Orlando Classic bare skal vinne. Litt vinglete i høst altså og sist endte den på tredjeplass med Dalen som kusk. Nå er Kristian Malmin tilbake og seieren skal være innenfor rekkevidde fra et godt spor. Statistisk sett står 6 Riva Renn best til i sporet i denne type løp. Derfor stilles det også store forventninger til hva Adrian Solberg Akselsen kan få til med denne. Formen er på topp og vant enkelt sist på Jarlsberg. Tyskeren 4 Harbour Eightysix trøblet litt i de to foregående startene, men vant nesten alle sine løp før dette. Hvis Høitomt klarer å få styr på denne igjen, skal Harbour Eightysix absolutt være med i kamp om seieren her. Det er disse tre hestene som trekkes frem med størst vinnersjanser, men legg merke til at 7 Gretzky Boko har vært ute i et års pause og det er mange som er spente på å se denne i aksjon igjen. 1 C Nu Gilbak har stort sett bare gått stayerløp i det siste, så blir også spennende å se hva Per Oleg Midtfeld kan få til med denne når distansen er vesentlig kortere. 


V75-7

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
3-9 4-1 (10-11-5)

Kveldens siste omgang spriker veldig i tipsene. Noen tør å banke 3 Mira Prawo og det skyldes nok at hun står veldig godt til i sporet og at største motbudet i 9 In Håleryd står vanskeligere til der bak. Disse to byttet på å vinne mot hverandre i de to foregående løpene, og mange setter altså en knapp på Mira Prawo i kveld. 4 Lady Lane har hatt en liten pause etter høstmaratonet på Momarken sist og har kanskje fått den pausen hun behøver. 1 Velvatter stiller godt forberedt av Frode Hamre og er kanskje den beste hesten i feltet. Men er ikke like rask som sporet tilsier og blir nok overflydd tidlig. Blir det derimot litt strekk i tet kan den løse seg fint og Hamre er taktisk flink til å posisjonere seg. 

Nyeste tips: Momarken lørdag 13. april