Klosterskogen lørdag 30. november

En meget åpen omgang hvor tipsene spriker i nesten alle retninger. Heldigvis er vi her for å lede deg gjennom tipsjungelen denne lørdagen også.

Krappe svinger og et ekstra innerspor på oppløpet gjør Klosterskogen til en av Norges morsomste og mest spennende baner å få med seg travsport på. Lars Anvar Kolle vender tilbake til hjemtraktene, men blir ikke favoritt i noen av løpa. Kjøp tipset for å finne ut hvem vi mener skal være favoritt, og hvem som bør garderes opp i lørdagens V75.

V75-1

Type løp 2100 Volte
Beste spor 2-1-3-10-15
A-hester B-hester (C-hest)
1-5 6-8 (4)

I omgangens første løp finner vi en stor spillfavoritt i 1 Hauan Mina(strøket). Har vunnet to strake fra spor èn og burde ha gode vinnersjanser med Høitomt bak tømmene. Allikevel er hun kanskje litt for stor favoritt i et lite felt, og mye kan skje på voltestart. 5 Reime Kongen var nære på å slå Hauan Mina på Jarlsberg nest sist og endte på en litt lei andreplass. Var litt uheldig i mot Valle Grim sist, men er tydelig forbedret og tjue meter tillegg betyr ikke så mye i et lite felt. Får ny kusk i Gunnar Austevoll og blir første motbud. 6 Ard skal heller ikke avskrives om den får full klaff, mens 8 Våler Nikolai, som kom ut etter en liten pause og endte på tredjeplass sist, nettopp bak Hauan Mina og Reime Kongen. Gjorde en god profil da og blir spennende å se hva Tengsareid klarer å få til fra dobbelt tillegg. Disse fire hestene møttes på Jarlsberg for et par uker siden. Da ble det seier til Hauan Mina, Reime Kongen havnet på andreplass, Våler Nikolai tok tredjeplassen og Ard endte på fjerdeplassen. Dette kan bli resultatet også i dag, men revansjelysten er stor og feltet er lite denne gangen. Mulig lås på de to favorittene. Hvis ikke bør alle fire være med på bongen.


V75-2

Type løp 2100 Auto
Beste spor 4-2-1-3-5-6-10
A-hest B-hester (C-hest)
3 2-6 (12)

Frode Hamre blir favoritt med 3 Pantani som har vært ute med sykdom i en måneds tid, men sies å ha trent bra og skal være godt forberedt til oppgaven. Pilene peker i riktig retning og for mange vil dette være et bankeralternativ. 2 Ohio Royal ser ut til å være i knallform, men klarte ikke tre strake da den rotet det litt til for seg sist. Står bra til i sporet og liker seg best i ryggløp. Slipper seg nok ned fra tet, og Solberg tar muligens sikte på å avgjøre i siste sving inn mot oppløpet. Med litt klaff skal man heller ikke avskrive 6 Cici Moseby helt. Har holdt seg relativt stabil rundt 16.0-tider på mellomdistanse, men har vært litt uheldig med plasseringene i feltet og seieren har uteblitt. Har syv andreplasser og fortjener en seier snart. Kanskje kommer den i dag.


V75-3

Type løp 2100 Volte
Beste spor 2-1-3-10-15
A-hester B-hester
2-3 13-8-9-11-15

Stort felt og voltestart, hvor anbefalingene spriker en del, men to hester skiller seg litt ut fra de andre. 2 Åsa O.K. vant enkelt sist og ser ut til å være i god form. Blir knepen favoritt foran 3 Troll Diva som står godt til i sporet og liker seg i tet. Har hatt en god høst med fine plasseringer, men feilet litt i Sverige sist. Er tilbake nå og levnes mye tillit av ekspertene, men motbudene er mange. 13 Tenk Nå Dina har vunnet syv starter i år og kommer fra to strake. Har kapasitet til å runde alle, selv fra 40m tillegg. Der står også 8 Sundby Søss og 9 Trø Yr, som begge har kapasitet til å vinne. 11 Torpa Oda er lite spilt og kan gi høy verdi, om det skulle klaffe. 15 Osen Expressa har vunnet åtte løp i år og er selvskreven på bongen om man ønsker å gardere bredt, men står litt inneklemt til, og trenger litt flaks for at det skal løse seg.


V75-4

Type løp 2500 Auto
Beste spor 1-13-3-2-12-7
Banker (reservehester)
11 Strong Case (4-3-8-5-1)

Selv om det gjerne burde klaffe litt ekstra på Kloster, bør dette være en grei mulighet for Åsbjørn Tengsareid å kunne «svepe» hele feltet, og få manet 11 Strong Case først over mållinja. Resten av feltet ser meget jevnt ut, og Strong Case skiller seg derfor klarest ut som dagens bankerforslag.


V75-5

Type løp 2100 Volte
Beste spor 2-1-3-10-15
A-hester B-hester
3-7 6-2-1-4-5-9

Et meget åpent løp med flere jevngode hester. Vi setter 3 Sjø Stjerna og 7 Fantomet først på rangeringa, men 6 Vestpol Loke har fått to «enkle» seiere, og det bor mest sannsynlig mer i hingsten enn det han har vist fram. Strekhestene 2 Lyngås Alfa, 1 Rappoda og 4 Tangen Lea bør også være med. 5 Briskeby Anna og 9 Kos Brage er heller ikke uaktuelle.


V75-6

Type løp 2100 Auto
Beste spor 4-2-1-3-5-6-10
A-hester B-hester (C-hester)
9-1 3-4-11 (6)

9 Pebbe Simoni står først på rangeringa vår, men det er 1 N.Y. Coeur de Soleil som blir spillernes favoritt. En frekk løsning kan i så fall være å bruk Pebbe Simoni som banker, men vi anbefaler likevel å gardere opp om du vil være sikker på å komme gjennom sjette avdeling. 3 Faust Boko blir vår neste hest på ranken. Deretter kommer tethesten 4 Ursula Horse og 11 Rafolo. Vi ser egentlig ingen flere aktuelle, men skulle det vise seg at 6 Radieux er tilbake i form, så kan han bli skummel.


V75-7

Type løp 1700 Auto
Beste spor 1-4-5-3-2-9-7
A-hester B-hester (C-hest)
5-1-6-10 11-9-3-7 (8)

Omgangens siste løp går over kort distanse og her spriker tipsene veldig i forhold til spillerne. De fleste er forsåvidt enige om at 5 Alsaker Pumbaa skal være favoritt, men legg også merke til at de neste på rangeringa da er 1 Finnskog Oda og 6 Kos Odin som henholdsvis står som 5. og 6. valg i V75-spillet hos Rikstoto. Neste på ranken er 10 Rofstad Odin (4. valg), 11 Frøyu Pelle (7. valg) og 9 Sprett Odin (8.valg). Så kommer andre- og  tredjevalgene 3 Trø Hera og 7 Mine. Det ligger med andre ord mye verdi i å gardere opp favoritten, og det kan nettopp være denne infoen som blir nøkkelen til høy utbetaling i dagens omgang.

Nyeste tips: Jarlsberg lørdag 18. mai