Gratis tips til Bjerke 11. desember

En fin omgang venter onsdag med ekstra penger i sjuerpotten på Bjerke. Strykningen av Osen Prinsessa snur opp ned på V75-5, og det ser ut som Tangen Elvira blir spillernes favoritt til tross for 2 strake galopper. Vi graver dypt, ser om det finnes flere alternativer og oppsummerer som vanlig tips, analyser og statistikk for å gi deg alle tipsene samlet i ett.

Ekstra penger i syverpotten og flere strykninger som gjør dette til en spennende onsdagskveld på Bjerke. 

V75-1

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
Banker! (Reservehester)
1! (3-6-4)

1 Patent Leather blir knallsterk Banker! Beste banker i 2019 er blitt sagt. Et lite felt, gode hester, men det skal ikke være mulig å ta igjen Patent Leather som kommer til å stikke fra resten av feltet med en gang. Kusk Frode Hamre selv bankertipper seg selv også selvsagt! 


V75-2

Type løp 2100 Auto varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
3-6 5-2 (1-4)

To hester skiller seg ut og ser ut til å trives godt i montèløp. 3 Belle Ami Butcher har gått meget sterke tider ned mot sin bestenotering i alle løp høst/vinter. Tapte knepent mot Nora Noark sist, men har 2 seiere i raden før det. Får kuskebytte og blir vel ikke akkurat noen mindre favoritt med landschampionen Helene Kolle på ryggen. Største utfordrer er Kristine Kvasnes med sin hest 6 Concerto De Lou. Var ute i pause, men gikk inn til en fin andreplass i come-backet i november og innfridde forventningene med seier på Momarken forrige tirsdag. Det bør være en mulig lås på disse to. Verdt å nevne at 2 Sao Paulo debuterer i montè, er lite spilt og ingen dårlig outsider. Det er heller ikke 5 King N`Swing som har levert sterke tider. Det har også 1 The Dark Night, som er rask fra start og vil nok holde teten. Hadde syv seire på sine ti starter i fjor, men mangler seieren i år. 


V75-3

Type løp 2100 Auto kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hester B-hester 
1-8 5-3-10-2-9

Et åpent løp med mange vinnersjanser. Litt rart å si at syv hester skiller seg ut når det kun står ti på start, men det er et vanskelig løp å løse. 1 Solva blir knepen favoritt med sin bestenotering og seier sist på Bjerke. Får forsterkning i Gunnar Austevoll som tar over som kusk for anledningen. En fortjent favoritt, men får følge av 8 Ros Son og Eirik Høitomt er tilbake som kusk på denne. Står litt dårligere til i sporet, men møter enklere motstand enn tidligere. Har formen inne og absolutt kapasitet til å runde alle her. Et interessant spill er 3 Ådne Kommandør som nevnes ofte og som skal være langt bedre enn det statistikken har vist i det siste. Hvis den klarer å unngå galopp, skal det bli interessant å se hvordan den løser. 

V75-4

Type løp 2600 Auto varm
Beste spor 2-9
A-hest B-hester (C-hester)
8-7 9-5 (6-4)

Igjen er det to hester som skiller seg litt ut. 8 Date Night norgesdebuterte med seier sist og ser ut til at Høitomt er riktig kusk for denne. Har bare gått fire løp i år, hvor to endte med seiere. Skal bli spennende å se hvordan denne matches opp mot Austevoll og 7 Ajax Miguan som med unntak av galoppen sist, hadde to strake seiere i raden. Liker seg godt på lang distanse og er den eneste som har slått Eldorado Gracieux på norsk jord. Mulig lås på disse. Verdt å merke seg også at 5 Fougueux satt rekord sist med 16,1a som er raskere enn de to favorittene. 


V75-5

Type løp 2100 Auto kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hester (Reservehester)
10-6 (5-1-4)

Etter strykningen av Osen Prinsessa åpner dette løpet seg mere opp. 10 Tangen Elvira seiler opp som knepen favoritt, men har en lei tendens til å gå i galopp. Hadde en meget god høst hvor mange hadde håpet at hun hadde lagt fra seg galoppene for godt, men så gikk det galt igjen nest sist og sist. Kom riktignok sterkt tilbake i disse to løpene og fikk allikevel en god plassering sist. Holder hun seg på bena er dette antageligvis vinneren. 6 Lykkje Embla er en mer stabil hest og har hold seg jevnt på gode tider ned mot sin egen pers. Riktignok gikk også hun i galopp sist, men er allikevel hesten å slå i feltet. Står bedre inne i sporet enn Tangen Elvira og det blir disse to som nok skal gjøre opp seg i mellom. 


V75-6

Type løp 2100 Auto kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5-9
A-hester (Reservehester)
4-11-5-8 (3-2-7)

Et stort felt hvor alle setter 4 Bjørnemyr Tore først. Var ute i pause, men kom tilbake kraftig forbedret og vant imponerende i mini come-backet på Bjerke sist uke. Møter riktignok tøff motstand hvor Tjomsland-hesten 11 Ask Viktoria kommer fra to strake, 5 Birk Faks satt bestenotering nest sist i seieren på Klosterskogen og 8 Grude Kalle har fått ny trener i Marius Høitomt. Sistnevnte skal kuskes av far Eirik og det ser ut som det er disse fire hestene det skal stå mellom. Litt interessant er det at 7 Tuxi Temi fikk sin første seier i karrieren på Bjerke sist. Dette var også første seier i karrieren for kusk Mats-Andre Rasmussen. Kan jo være verdt å merke seg.


V75-7

Type løp 1609 Auto varm
Beste spor 1-3-4-5-6-2
A-hester  
4-9-7-12-6-3  

Etter strykningen av Ghandi B.R åpnet dette løpet seg mer, om mulig, og det står nå mellom seks hester. 4 Xita Lavec er klart raskest fra start og forventes å ta tet tidlig. Får hun til det kan det bli vanskelig å ta henne igjen over den korte distansen. Dette blir hesten å slå, men her er det bare å gardere opp det man har råd til. 

Nyeste tips: Jarlsberg lørdag 18. mai