V75 på Åby lørdag 25. april

Det norske travet har startet opp igjen, men det er fortsatt Sverige som har regien på V75. På lørdag er det 29 millioner ekstra i sjuerpotten og den norske superstjernen Looking Superb tar turen til Åby for å kjempe mot de andre elitehestene i Paralympiatravet. Vi samler eksperttipsene, analysene og anbefalingene – og kombinerer dette med sporstatistikk til en enkel tipsrangering for å gi deg best mulig sjanse til å vinne jackpotmillionene.

Tipset ferdigstilles senest to timer før innleveringsfrist

V75-1

Type løp 2140 Auto
Beste spor 5-4-6-2-1-3-7
A-hester B-hester
5 3-6-11

5 Conrads Rödluva er en enormt bra hest som rader opp seire for trener og kusk-duoen Daniel Redén/Örjan Kihlström. Kan selvsagt vurderes som et bankeralternativ, men vi synes det er interessant med Alessandro Gocciadoro sin 3 Zaniah Bi og 6 Lyx Håleryd som får Björn Goop opp i sulkyen. 11 Vikens Fingerprint jogget med bak Conrads Rödluva til en andreplass sist de møttes. Er enormt sterk i sluttspurten, går skoløs i dag og bør vies oppmerksomhet for de som velger å gardere seg mot favoritten.


V75-2

Type løp 2640 Auto
Beste spor 4-5-6-7-2-3-9
A-hester B-hester
7-10 5-3-2-11

To hester skiller seg ut i V75-2 med 7 Zeppelin Kuy Bar og 10 Ivory di Quattro som skal gå skoløs i dag. Begge er seige og sterke og jo lengre distanse disse to skal løpe, desto bedre. Man kan selvsagt vurdere å låse på disse, men vær obs på Claes Svenssons 5 King of Everything som var strålende og satte ny rekord på kort distanse sist. 3 Sam the Man er også en sterk hest som bør passes. Med Ørjan Kihlstrøm i sulkyen gjetter vi at han finner en fin utvendig posisjon hvor dem kan haike med for å spare krefter til sluttspurten. 2 Amazing Warrior fra Finland kjenner vi ikke så godt til, men må tas med p.g.a. rundetidene fra de siste løpa. Skrellbudet heter 11 Armour As. Trenes av Jerry Riordan. Kuskes av Jorma Kontio. Foreløpig kun spilt til 3%. OBS!


V75-3

Type løp 3140 Volte
Beste spor 1-2-3-4-5-6-7
A-hester B-hester
15-13 14-12-6-8-9

Dagens lengste løp hvor hestene med størst tillegg også skal være de med best mulighet til å vinne. 15 Moni Viking starter bakerst og er den mest stabile av alle hestene i feltet, sammen med 13 Prosperous. Et lås på disse kan holde lenge, men 14 Harran Boko og 12 Bucks To Burn er heller ikke ueffne. Bak disse rangerer vi 6 Cyrius d’Ariane, 8 Andre Ward og 9 Enzo Am som potensielle skrellere.


V75-4

Type løp 2640 Volte
Beste spor 1-3-2-4-6-5-7
Lås (reservehester)
9-13 (1-10-11)

Robert Bergh har med seg mange gode hester og 9 Indra’s Secret er hans beste mulighet til å vinne i dag. Flere bruker denne som banker, og det er kanskje unødvendig å forsøke å spille i mot, men vi synes det er veldig interessant at Hamre-hesten 13 Royal Baby blir spilt til et andrevalg hos Rikstoto i Norge, mens hos svenske ATG sto den som et 8.valg i går kveld. Tydelig at Hamre-hesten går under radaren og har mye spillverdi i dagens V75. Vi anbefaler derfor et lås på disse. Bak dem igjen er det flere gode utfordrere.


V75-5

Type løp 2140 Auto
Beste spor 5-4-6-2-1-3-7
A-hester B-hester
5-6 8-9-11-4-7-3-2

Åpent løp med flere jevngode hester. En billig løsning, både med tanke på favorittstempel og startspor, kan være å låse på 5 M.S. Triple J. og 6 Man at Work. Likevel er det flere gode utfordrere som bør vurderes å ta med på bongen. Vi setter 8 Grainfield Aiden foran 9 Wild Love og 11 Night Brodde. Hadde sistnevnte hatt et bedre spor ville det blitt favoritten, tror vi. Glem heller ikke 4 Can Lane, 7 Niky Flax, 3 Voyager Grif og 2 Pastor Power som ofte er å finne på målfoto.


V75-6

Type løp 2140 Auto
Beste spor 5-4-6-2-1-3-7
Banker (reservehester)
5 Vikens High Yield (10-4-2)

Selv om det er mange gode hester med i dette løpet, er det ingen som holder samme form som 5 Vikens High Yield om dagen. Når hesten i tillegg står plassert i beste spor, er det bare en ting å gjøre. Banker.


V75-7

Type løp 2140 Auto
Beste spor 5-4-6-2-1-3-7
A-hester B-hester (C-hester)
5 3-2 (7-10-1)

Olympiatravet har byttet navn til Paralympiatravet og vi lurer på om det er det sterkeste feltet som noensinne har vært presentert i dette løpet. Én million i førstepremie for vinnerhesten, og det kommer til å bli skyhøyt tempo i jakten på den ærefulle seieren. Helst bør man nok ligge på innerspor for å vinne, og 1 Disco Volante går garantert for tet fra start for å unngå å bli fanget innvendig. Det blir en tøff kamp om tetposisjonene mellom 1 Disco Volante, 2 Cyber Lane og 3 Billie de Montfort. Det er helt umulig å spå utfallet av dette. Cyber Lane trenes og kuskes av Johan Untersteiner og har vært på pallen hele 31 ganger á 39 starter. Er så og si alltid blant de tre på pallen. Disco Volante har virkelig funnet tilbake til storformen og har hele 6 seiere så langt i år. Billie de Montfort er en klassehest og helt klart den med mest erfaring. Tar turen fra Frankrike og får kanskje Sveriges beste kusk Bjørn Goop med seg. Bak disse lurer kanskje den største forhåndsfavoritten 5 Milliondollarrhyme som blir den store snakkisen. Yngst i dette laget, men har etterhvert utviklet seg til en stor allrounder som fikser de fleste distanser. Trenger nok en god rygg, men feltet er så sterkt at her kan alt skje. Vårt store norske håp må også nevnes. 7 Looking Superb overrasket alle med andreplass i Prix d`Amerique i fjor og kom inn på en finfin sjetteplass i år. Noe av det beste Norge har å by på, og vanskelig å ikke ta den med også i dette laget. 10 Sorbet satt nylig bestenotering på sprint, får Kilhström i vogna og har slått fler av hestene i feltet tidligere. Et løp det knyttes store forventninger til, hvor egentlig alle kan vinne. Vi kommer nok til å gå mot ekspertene selv og gardere bredt!

Nyeste tips: Jarlsberg lørdag 18. mai