Bjerke onsdag 5. februar

Pebbe Simoni og Floris Baldwin er tilbake fra Åby-lørdagen og skal rett ut i V75-1 på Bjerke denne onsdagen. Igjen skal de begge møte Patent Leather, som de begge slo på Bjerke-lørdagen for et par uker siden.
En spennende omgang med interessante motbud til de større spilfavorittene.
Vi samler som vanlig tips, anbefalinger og nødvendig statistikk og oppsummerer det hele i en enkel tipsrangering.
Tipset er klart!

Skitt Fiske! Tipset er klart!

V75-1

Type løp 1609 Auto Varm
Beste spor 1-3-4-5-6-2-7
A-hester B-hester 
3-4 1

Første løp i V75-omgangen står mellom to hester. Ingen er helt enige om hvem som burde stå først og det er lite som skiller de to favorittene. 4 Patent Leather er raskest på sprint, men 3 Floris Baldwin slo Patent Leather på Bjerke i midten av januar, et løp som forøvrig 1 Pebbe Simoni endte på tredjeplass. Mange tipper samme utfall i kveld. Holder nok med lås på de to favorittene, men kan være verdt en strek for Pebbe Simoni. 


V75-2

Type løp 2100 Auto Kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5
A-hester B-hester (C-hester)
2-3-11 1-5 (12-7)

Tre hester skiller seg litt ut og står godt inne for seier. 2 Birk Faks og 3 Lættis har byttet på å slå hverandre i det siste. Står begge i de beste sporene og er vanskelig å skille. 11 Frier Birk innledet året med å sette bestenotering på distansen og er med det raskest på distansen av de tre favorittene. Disse tre må med. Dersom man vil glitt lenger ned på listen kan det være verdt å ta med 1 Daragon som innledet året sterkt med bestenotering på sprint. Står i tetspor og får ny kusk i Eirik Høitomt. 5 Mila holder også god form om dagen og har en 27,2 tid fra tidligere som er verdt å notere seg bak øret. 


V75-3

Type løp 2140 Volte Kald
Beste spor 1-4-12-3-13-11-14
A-hester B-hester (C-hest)
6-10-5-4 3-11 (1)

Ett av omgangens mer åpne løp hvor fire hester blir trukket frem med best vinnersjanser. 6 Langlands Balder innledet året sent i januar, med to andreplasser til tross for galopp nest sist. Er den beste hesten på volte i feltet, men har altfor mange galopper i raden til at ekspertene føler seg helt trygge. Tryggere er det da med 10 Olu Dole som ser ut til å ha stigende form, til tross for at den gikk få løp i fjor. Innledet også året med bestenotering, riktignok med autostart. 5 N.O.Drøm blir noe overraskende tredjevalget i vår oppsummering, men satt altså ny bestenotering også den i starten av året. Var på vei mot noe stort, men feilet seg bort sist dessverre. Er jevnt med de beste her og løser det seg fra sporet kan den sitte tidlig i tet. 4 Skrøna har vist stor fremgang og gått tidene kraftig ned i det siste. Gikk inn til ny pers. på 33,9 sist, til tross for galopp. En sterk prestasjon og står nå uten tillegg.  


V75-4

Type løp 2100 Auto Varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester (C-hester)
11-6 1-2-8-4 (10)

11 Tayno Destrier blir stor spillfavoritt etter å ha innledet året med to seiere i sine tre forsøk. Satt ny bestenotering også denne sist og viser stor form. Sporet trekker forsåvidt ned, men skal være god nok til å runde alle med den formen som vises. 6 Digital Evolution har imponert mange til tross for at pallplassen har uteblitt. Sies å være langt bedre en raden viser, står i bestespor og kanskje løsner det akkurat i kveld. 1 Orlando G.M. vant sist på Jarlsberg og er på skuddhold, men må nok regne med å bli overflydd. 2 Ian B.R. har ikke helt klart å leve opp til forventningene etter rekordløpet i høst, men har altså en av de raskeste tidene på distansen i feltet. Tethesten ser ut til å bli 4 L.V. What A Hunk med Dalen i vogna. 8 The Baron har få løp i kroppen, men leverte en meget god sensommer i fjor. Skal bli interessant å følge i dette løpet. 10 Emerick går alltid til mål i sitt stabile og trygge tempo, men har altså ikke vunnet på sine 24 starter i karrieren. Fortjener en seier snart.  


V75-5

Type løp 2100 Auto Kald
Beste spor 3-4-6-1-2-4-5
A-hester B-hester (C-hest)
9-8 6-2 (10)

Noe overraskende for mange er det 9 Talent Ø.K. som rangeres først i dette løpet. Har vært ute i en lang løpspause, men vant på direkten i come-backet sist. Store forventninger til hva Vidar Hop får til i kveld. 8 Kleppe Nido har innledet året med tre gode løp, hvor karrierens andre seier kom nest sist. Sist ble det galopp, men hentet seg inn og endte på en god andreplass. Bak de to favorittene står 6 Skeie Ida med en meget god rad, med fem pallplasseringer på sine fem siste. Tidene går ned og synes å være i sitt livs form. 2 Odins Zamurai viser også stor form om dagen og har gjort det veldig bra i volte med Dalen som kusk. 10 Brødsjø Spika gikk inn til en fin seier sist, men har nok litt for langt frem i dette laget. 


V75-6

Type løp 2100 Auto Varm
Beste spor 6-4-1-3-2-5-9
A-hester B-hester 
7-1-3-9 10

7 Likeit Or Leaveit blir mest betrodd av ekspertene og tipserne. Satt fast på Biri sist og har spart krefter inn mot dette løpet. Frode Hamre som trener henne, har stor tiltro til hesten og det er nok flere en Hamre som håper og tror det løsner i kveld. Har til og med vært foreslått som banker av en av tipserne. 1 Esperanza Trunoise blir mest betrodd av spillerne og står fint til i dette løpet. Har ikke gått løp i år, men avsluttet året meget sterkt. Ble matchet mot svært gode hester og ble nok for tøft lag. Selv om pallen uteble, viste den seg fra sin beste side og har aldri vært bedre i karrieren enn nå. 3 Dani`s Princess slo Likeit Or Leaveit på Jarlsberg før jul, men det var på sprint. Ser ut til å trives best på nettopp sprint, og har litt opp tidsmessig til de to nevnte favorittene på mellomdistanse. Skal dog ikke avskrives. Det skal heller ikke 9 Norah As, som kan få sjansen hvis det blir strekk i feltet. En outsider.  


V75-7

Type løp 1609 Auto Varm
Beste spor 1-3-4-5-6-2-7
BANKER! (Reservehest)
2 Best Of All (1)

Omgangens enstemmige banker kommer i finalen med Hamre-traveren 2 Best Of All. Innledet året med nær karrierebeste sist og vant fire av seks starter i fjor. Hamre selv kusker og kan jo være verdt å nevne at han er den beste treneren så langt på Bjerke i år. Etter strykningen av 12 Abrakadabra er det bare 1 Positano som er det mulige motbudet, men skal ikke kunne stå i mot Best Of All som vinner dette løpet!

Nyeste tips: Momarken lørdag 13. april